Onderwijs & KDV

Met meer dan 15 jaar ervaring in het basisonderwijs op het gebied van verkoop, installatie en onderhoud van soft- en hardware. Voor iedere school, groot of klein, kunnen we een oplossing bieden.

Bijvoorbeeld Office 365 of een complete Google-omgeving; we kunnen het allemaal voor u regelen.

Voor scholen kunnen we ook een startpagina maken met alle online koppelingen. Een voorbeeld hiervan staat op http://chromebooks.linked-it.nl. Deze pagina is op alle devices te openen. Windows/Mac/Android het maakt niet uit.

Problemen met WiFi in het schoolgebouw, bel gerust voor een afspraak en we lossen het op. Voor algemene vragen over trends en toekomstvisie voor het onderwijs, kunt u te allen tijde contact opnemen voor een afspraak.

We kunnen meedenken, adviseren op het gebied van het gebruik van tablets in de klas.

Ook voor het gebruik van Chromebooks in het onderwijs bieden we een goede duurzame oplossing.

We kunnen u ondersteunen of compleet ontzorgen op het gebied van ict. Dit kan door bezoek op locatie of hulp op afstand. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Neem hiervoor contact op.

Ook bestuurskantoren kunnen we voorzien van goede netwerkoplossingen. Koppelingen en tunnels naar de scholen kunnen we realiseren. Ook een complete Office 365-structuur voor de stichting kunnen we opzetten.

Programmeren in de klas is op dit moment een hot item. Via een mini-computer in de vorm van een Raspberry pi kunnen programmeerlessen worden gegeven. We kunnen u demo’s laten zien.

In elke klas wordt tegenwoordig wel bijna gebruik gemaakt van een digibord of touchscreen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht voor advies en aanschaf.

Neem contact op voor eventuele recensies.